Volvo klassieker beurs 2017

Wij kijken terug op een geslaagde Volvo Klassieker Beurs. Afgelopen 23 en 24 september hebben wij weer veel bezoekers ontmoet op onze stand in Autotron Rosmalen.

15% KORTINGSAcTIE in onze webshops

De kortingsactie loopt ook na de Beurs nog door. Tot en met 31 oktober 2017 kunt u nog meedoen met de 15% KORTINGSACTIE waarmee iedereen kan profiteren van het gehele assortiment voor beursprijzen.

Daarnaast maakt u kans op een WAARDECHEQUE van € 500,- te besteden op onze webshop.

Hoe kun je meedoen?

Stuur een foto van uw Volvo via het deelnameformulier op deze pagina of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een foto via whatsapp naar 06-11146650.

Geef uw mailadres, voor- en achternaam en telefoonnummer door.

Nadat wij uw foto en gegevens hebben ontvangen krijgt u van ons een KORTINGSCODE toegestuurd waarmee t/m met 31 oktober 2017 15% korting krijgt op elke bestelling op onze webshop.

Dit geldt ook voor onze marine webshop voor Volvo Penta onderdelen. Uw foto verschijnt op Pinterest en op de deze pagina. Wij kunnen gebruik maken van uw foto voor Instagram en FaceBook. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dat kenbaar maken en houden we daar absoluut rekening mee.

Volvo vrienden