Team Nordicar

Nordicar is 25 jaar geleden in Zuid-Scharwoude begonnen vanuit de liefde voor klassieke Volvo's en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd Volvo specialist. De liefde voor het merk Volvo is in het hart van al onze medewerkers verankerd en is terug te vinden in elke hoek van het bedrijf. Naast een groot assortiment onderdelen voor vrijwel alle modellen, vindt u een ruim aanbod gebruikte klassieke en moderne Volvo's. De werkplaats waar 8 monteurs werken is voorzien van de nieuwste apparatuur om de modernste Volvo's uit te lezen en te voorzien van nieuwe software.

teamfoto 4

met wie heeft u contact?

Peter Flapper

Peter Flapper

Onderdelen verkoop

Peter is opgeleid tot automonteur maar zijn hart ligt bij de onderdelen verkoop. Met zijn meer dan 10 jaar ervaring kan hij klanten eerlijk adviseren en blij maken met het juiste onderdeel. In zijn vrije tijd gaat hij graag varen met zijn vrouw en kinderen. Voor Peter is de mooiste Volvo een 444 uit 1957, hier heeft hij ook jaren in gereden maar hij is onlangs overgestapt naar een Volvo Amazon.

 

Frank de Vries

Frank de Vries

Hoofd Magazijn

Met ruim 25 jaar Volvo ervaring is Frank een wandelende Volvo encyclopedie. Hij deelt deze kennis graag met onze klanten en is tevens de gedreven kracht achter onze onderdelen webshop. In zijn vrije tijd staat hij regelmatig op het podium met zijn Blues & Rock 'n Roll band. Voor Frank zijn de mooiste Volvo’s de Amazon en de 850 T5R Sedan maar zijn dagelijkse auto is een Volvo V70 D5.

 

Jeroen Vredenburg

Jeroen Vredenburg

onderdelen Inkoop

Jeroen zorgt er voor dat de onderdelen op de plank liggen, daarnaast is hij systeembeheerder. “Alles up-to-date houden voor zowel de computer systemen als de onderdelen voorraad, is voor mij de uitdaging”. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan zijn Volvo S70 projectauto. Jeroen rijdt dagelijks in een V70.

 

Peter Wishmeijer

Peter Wischmeijer

Chef Werkplaats

Peter zorgt er voor dat het onderhoud en de reparaties in de werkplaats goed verlopen. Naast zijn liefde voor klassieke Volvo’s is hij ook erg bedreven in auto electronica en is hij gediplomeerd diagnose specialist. In zijn vrije tijd werkt hij graag in zijn moestuin. Peter’s favoriete Volvo is zijn 444 uit 1957 en heeft als gezinsauto een V70 T-5.

 

DeniseMozes5

Denise mozes

Service Adviseur

Denise is de nieuwste collega van Nordicar. Denise is opgegroeid met Volvo omdat haar vader, Piet Mozes een Volvo restauratiebedrijf heeft gehad. Het afgelopen jaar heeft ze ervaring opgedaan als werkplaats receptioniste in het bedrijf van haar vader. Denise speelt volleybal en bezoekt regelmatig concerten en muziekfestivals. Haar lievelingsauto is een P1800. Dagelijks rijdt Denise naar haar werk in een Volvo V70.

 

Rob Zwart

Rob Zwart

Onderdelen Verkoop

Rob zorgt voor de telefonische verkoop van onderdelen en de verzending hiervan. Ook zorgt hij voor de onderdelen die nodig zijn in onze werkplaats. Hij gaat ervoor dat alle bestellingen op tijd verstuurd worden. In zijn vrije tijd gaat hij graag wandelen met zijn hond. Rob rijdt in een Volvo V70.

 

Merel Soumokil

Merel Soumokil

Telefoniste / Administratie

Naast telefoniste is Merel mede verantwoordelijk voor de administratie, maar door haar magazijn ervaring kun je haar rustig om een onderdeel vragen. In haar vrije tijd rijdt ze op haar paard. Merel haar droom Volvo is een Paarse XC90.

 

Nada Tesija

Nada Tesija

Telefoniste / Administratie

Naast haar studie International Business werkt Nada bij ons als telefoniste en administratieve duizendpoot. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de debiteuren administratie. In haar vrije tijd leest ze graag en houdt ze er van om uit te gaan. Nada’s favoriete Volvo is een XC90.

 

Barry Nanna

Barry Nanne

Eigenaar / Sales

Vanaf 1994 was Barry tijdens zijn studie al werkzaam bij Nordicar, toen nog in Zuid-Scharwoude. Na zijn werk als accountant heeft Barry in 2007 besloten om zijn passie voor Volvo's in te zetten bij Nordicar. Het contact met klanten is voor Barry het leukste wat er is. Helemaal in zijn element is Barry, als hij een Volvo C70 cabriolet inruilt, waarmee hij op een zonnige dag, samen met zijn kinderen een ritje over de boulevard gaat maken. 

 

Ingmar Vollbehr

Ingmar Vollbehr

Eigenaar / Aftersales

Als student was Ingmar in 1992 al werkzaam bij Nordicar. In 2004 verruilde Ingmar de civiele techniek voor Volvo's. Toen hij kort daarna, bij toeval op de radio hoorde dat mensen banger zijn voor de garage dan voor de tandarts, besloot hij om het met Nordicar anders te doen. Eerlijkheid, openheid en transparantie, dat is het gevoel wat we uit willen stralen. De Volvo V70 blijft zijn favoriete auto. Ruim, comfortabel en vooral veilig. Je legt zo een racefiets achterin om een weekend te fietsen in de Eifel of Zuid-Limburg, iets wat Ingmar graag doet.